Carola

Carola gästar Naturscen med en kärleksförklaring till pop, sommar och folkfest.

Pris

Från 495 kr, t.o.m. 17 år 200 kr

Tider

Insläpp kl. 16.30
Längd ca 90 min utan paus

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Om showen

Ett fyrfaldigt hurra – här ska firas varje da’! Efter en utsåld Carolafest på Avicii Arena fortsätter firandet av Carola. Nu tar hon grepp om sin musikskatt och etablerar ett koncept som inte liknar någon annan med konserter i fyra olika musikvärldar. Med över 30 konserter utspritt i Sverige, Norge och Finland kommer Carola hela året att fira livet, musiken och 4 decennier i rampljuset. 4 musikvärldar ska celebreras under konceptet ”Carola 4 Faces”.

Popmusiken hyllas med en stor sommarturné. Låtarna i fokus är hennes tre vinnarlåtar i Melodifestivalen ”Främling”, ”Fångad av en stormvind” och ”Evighet”. Men de kommer samsas med minnen från hela hennes karriär såsom mötet med Rod Stewart som Carola sjöng ”I Am Sailing” tillsammans med i LA. Vi kommer självklart även att för höra oförglömliga poppärlor från hennes egen låtskatt som “Säg mig vad du står”, “På egna ben”, “Gloria”, ”Mitt i ett äventyr”, ”Tommy tycker om mig”, ”Så länge jag lever”, ”När löven faller” och ”Genom allt”.

Den 28 juli tar Carola och hennes hyllning till pop plats på Naturscen.

Presenteras av Stella Event, Jubel & Naturscen.

– Med 4 Faces kan jag ge publiken och mig själv tiden att hinna njuta av alla de favoriter som jag annars inte hinner med från min mångsidiga och breda repertoar utan att det blir alltför många och långa medleyn. Det har jag redan gjort i flera år! Nu vill jag förverkliga min dröm att få bjuda in till fyra olika konserter på olika spelplatser som ger tyngd och utrymme för sånger jag länge velat sjunga för min publik. Och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira mina 40 år sedan Främling än att ge allt jag är och kan till publiken genom 4 Faces, säger Carola.

För personlig service eller hjälp med din bokning kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70.

Vill du boka buss tur och retur till Naturscen Skuleberget klicka här.