TILLGÄNGLIGHETSANPASSNING

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAD PLATS

Naturscen har en högt belägen tillgänglighetsanpassad platå (ej takad) på ca 25 kvm med mycket god sikt ner mot scenen. Vi har totalt 24 platser! Platsen gäller för dig med rullstol, rullator eller annat rörelsehinder. Vid köp av en tillgänglighetsanpassad plats får en ledsagare följa med utan extra kostnad, vid behov av två ledsagare krävs intyg. Ledsagare får sittplats på stol i mån av plats.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAD PLATS UTAN RULLSTOL

Övriga platser på arenan är inte anpassade men går självklart att boka om det fungerar för dig, detta avgör ni som gäst. På läktare rekommenderar vi då att boka sista raden (rad 32), ledsagare medföljer ej gratis. Vid köp av ståplats / sittplats kan en ledsagarbiljett köpas till för 45 kr (kan endast bokas via gästservice).

PARKERING

Vi har en anpassad parkering i direkt anslutning till huvudentrén för dig som köpt tillgänglighetsanpassad plats på platån. Parkeringen är automatiskt reserverad och behöver inte förbokas. Ska endast avlämning ske för dig som köpt tillgänglihetsanpassad plats finns plats för detta vid huvudentrén.

SERVICE

Det finns två tillgänglighetsanpassade toaletter på området i höjd med platån. Det finns även tillgång till mat & dryck i direkt anslutning. Vid varje konsert finns en ansvarig på plats under hela kvällen och befinner sig intill platån.

Vid frågor och funderingar maila gärna till info@naturscen.se
Tillgänglighetsanpassad plats kan även bokas via Ticksters support 0771 – 47 70 70