Darin

I sommar ger Darin ett fåtal noga utvalda konserter. 17 augusti återvänder han till Naturscen Skuleberget.

Pris

Från 545 kr

Tider

Insläpp kl. 16.30
Längd ca 90 min

Åldersgräns

Åldersgräns 13 år

Om konserten

I höstas gjorde Darin en omfattande arenaturné med totalt elva stopp runtom i landet. Turnén hyllades på bred front och innehöll bland annat ett utsålt Scandinavium i Göteborg och en energisk storkonsert på Avicii Arena i Stockholm. Nu har en av landets i särklass främsta popartister laddat om. I sommar ger Darin ett fåtal noga utvalda konserter. 17 augusti återvänder han till Naturscen Skuleberget.

Det blir energi, puls, värme, allsång, låtarna vi älskar och säkert ett och annat imponerande danssteg då Darin fyller Naturscen Skuleberget i sommar. Genom åren har Darin haft åtta albumettor, trettio guld- eller platinasinglar och över en halv miljard spelningar på Spotify. Vilka favoritlåtar ser du mest fram emot att få höra live?

Räkna med en otroligt härlig kväll då Darin kommer till en av landets allra vackraste spelplatser. Kommer det här bli sommarens höjdpunkt? Det är mycket möjligt.

Presenteras av FKP Scorpio & Naturscen

TIPS!
Boka bussresa till och från konserten.
Med Byberg & Nordin kan du åka buss från följande orter Örnsköldsvik, Kramfors, Härnösand, Sundsvall, Sollefteå och Umeå.
Läs mer om avgångstider och boka enkelt dessa bussresor via länken.