Takida & Stiftelsen

Takida och Stiftelsen tillsammans på Naturscen 29 juli. Sommaren 2023 ger sig två av landets största och mest framgångsrika band ut på en gemensam stor turné.

Pris

Från 545 kr, 13-17 år 200 kr

Tider

Insläpp kl. 16.30
Längd ca 180 min exkl. paus

Åldersgräns

18 år, 13 med målsman

Om showen

Sommaren 2023 ger sig två av landets största och mest framgångsrika band ut på en gemensam stor turné. Sammanlagt blir det åtta stora stopp runt om i Sverige, bland annat på mäktiga slott och i ännu mäktigare slottsruiner. Den 29 juli är det dags för banden att gästa Naturscen. Kanske får vi svaret på frågan ”Är Takida och Stiftelsen samma band?”.

Support tillkommer, vilka det blir avslöjas senare.

”13 goda vänner + support går ihop för att skapa sommarens varmaste och bästa kvällar. Stiftelsen & Takida bjuder upp till dans igen efter mångas önskan. Det är också för övrigt förstnämndas enda spelningar 2023. Hoppas vi ses där!” /S&T

Takida

Bildades 1999 och med debutalbumet ”Make You Breathe” (2006) slog de igenom stort. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln ”Curly Sue”. Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor. Med hiten ”Master” blev bandet rejält stora i Tyskland och spelar även där på arenor. Under våren 2023 har Takida åkt på en stor arenaturné genom Sverige. 

Stiftelsen

När barndomskamraterna Robert Pettersson (Takida) och Micke Eriksson drog igång Stiftelsen 2012 var ingen förberedd på mottagandet. Singeln ”Vart jag än går” slog ner som en bomb. Låten har spelat sig till 11 x Platina, låg på Svensktoppen hela 40 veckor och tilldelades en Grammis för ”Årets låt”. Debutalbumet ”Ljungaverk” togs emot med öppna armar och sålde snabbt platina.

För personlig service eller hjälp med din bokning kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70.

Presenteras av United Stage, Stella Event och Naturscen.

Vill du boka buss tur och retur till Naturscen Skuleberget klicka här.