Thomas Stenström

Thomas Stenström gästar Naturscen den 19 augusti och bjuder på sin musikskatt.

Pris

Från 495 kr, 13-17 år 200 kr

Tider

Insläpp kl. 16.00
Längd ca 90 min utan paus

Åldersgräns

18 år, 13 med målsman

Om showen

Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. Under våren 2022 släppte han låten “Gråter om du vill” tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Thomas version heter ”Väntar på en solig dag” och är en finstämd rå tolkning av originalversionen. Sommaren 2022 släppte han ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.

I linje med både sommar och sol gästar han Naturscen den 19 augusti och bjuder på sin musikskatt.

2023 har redan bjudit på flertalet framgångar för Thomas – han startade året med att sälja slut Cirkus i Stockholm följt av fyra utsålda gig på Pustervik i Göteborg. Stenström har blivit både Grammis- och trefaldigt P3 guld-nominerad och gjort storslagen succé med sin Dreamer Tour runtom i landet.

Även 2022 var ett minst sagt rekordartat år för Thomas Stenström. Ordet “utsålt” var gemensam nämnare på såväl Avicii Arena, Scandinavium som Husqvarna där han delade scen med Veronica Maggio och Museiparken i Uddevalla där han bjöd på en unik konsert tillsammans med Newkid.

Presenteras av All Things Live, Stella Event & Naturscen

För personlig service eller hjälp med din bokning kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70.

Vill du boka buss tur och retur till Naturscen Skuleberget klicka här.