Nu släpps biljetterna till sommaren på Naturscen Skuleberget!

23 februari 2023

NU SLÄPPS BILJETTERNA TILL SOMMAREN PÅ HÖGA KUSTENS NATURSCEN SKULEBERGET.

2020 blev Höga Kustens Naturscen Skuleberget utsedd till årets konsertplats.

– Under 2023 skall Naturscen blir Sveriges hetaste scen, säger arrangören Patrik Krall.

Genom flertalet Diggiloo-konserter på Naturscen Skuleberget insåg konsertarrangören Patrik Krall det unika med Höga Kusten och förvärvade den natursköna scenen under hösten 2022. Till vardags arbetar han bl.a. med Diggiloos turnéer samt med H.M. kung Carl XVI Gustafs konserter på Solliden, Öland. Patrik Krall, 51 år, har även blivit en sorts turistambassadör på äldre dagar och har till sin hjälp verksamhetschefen Michelle Forss som driver arenan.

Sommaren 2023 på Natuscen inleds den 2 juli med Benjamin Ingrosso. Benjamin som de senaste åren vuxit till en av Sveriges största artister med framgångar både på listorna och i TV-rutan.

– Benjamin Ingrosso besitter en stjärnglans som branschen inte är direkt bortskämd med. Publiken svarar med att slänga armarna i luften, hoppa upp och ner och skrika ut i allsång. Showen på Naturscen blir artistens första, så vi kan förvänta oss en enorm energi både från honom och publiken, säger Patrik Krall.

Och vi kan stolt berätta att även Tommy Körberg kommer till Naturscen. Han tar sitt segertåg, Grand Finale – efter utsålda hus i Stockholm och Göteborg – till Naturscen den 21 juli, berättar Krall. Publiken bjuds på Sveriges största röst, och en kväll som beskrivs som ”Världsklass”, ”Storslagen”, ”Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt”, ”Pondus och hjärta”

Och det är fler stjärnor som strömmar till. De två mest folkliga är självklart spikade.
Carola firar 40 år som artist – och Sven-Ingvars debutplatta firar 60 år.

Det är 40 år sedan Carola Häggkvist slog igenom med ”Främling” i Melodifestivalen. Jubileet kommer firas med en utsåld konsert i Avicii Arena Globen i maj, men firandet fortsätter på Naturscen den 28 juli.  Även ett 60-årigt musikjubileum firas på Skuleberget, fortsätter Patrik Krall. För 60 år sedan släppte Sven-Ingvars debutalbumet ”Té dans mä Karlstatösera”.

– Den 22 juli blir Sven-Ingvars en viktig pusselbit på Naturscen Skuleberget, med sin best of-show. Det är den första sommarspelningen som gruppen kan bekräfta i år. Jag är tacksam att vi kan ligga i framkant, även i bandets egen planering, säger Krall.

Takida och Stiftelsen strålar samman den 29 juli på Naturscen Skuleberget. De två rockbanden, som har sångaren Robert Pettersson som gemensam nämnare, innebär alltså två konserter under samma kväll på den natursköna platsen. Och om det inte var tillräckligt med fantastiska konserter på Naturscen 2023, så avslutas sommaren den 19 augusti med Thomas Stenström och hans melodier och låtar som hela Sverige har förälskat sig i.

Och möjligen har vi ytterligare en konsert i rockärmen, vi jobbar för fullt för att få till denna.